iPad standaards / boekstandaards

Home      Naar de standaards      Contact      
Leesplankjes, geschikt voor iPad en boek.

De meeste modellen hebben een brede onderplank, waardoor zij zeer geschikt zijn om zowel op tafel als op schoot te gebruiken.

Voor andere producten van mij en meer informatie over mijzelf kunt u kijken op mijn andere website www.sprekendmarmer.

Nu ook leverbaar: hoge lessenaar om staande te lezen. U zit teveel? Lees staande! Combineer de hoge lessenaar met een leesplankje.

Commentaar van gebruikers:

Wat een ontdekking, deze iPad standaard! Het leek in eerste instantie wel jammer dat ie niet klein, licht en opvouwbaar was, maar ik kon het mooie hout niet weerstaan... dus dan maar alleen voor gebruik thuis op de keukentafel. En wat blijkt, deze standaard is geweldig als je wilt lezen met de iPad op schoot. Geen gedoe meer met kussentjes eronder of pijn in de nek, deze lessenaar lost het allemaal op.

Voor boeken heeft het plankje een goed formaat. Door het gewicht wat vooral in het grondvlak zit ligt hij goed stabiel op schoot en bank. Voor mijn iPad (01) is het ideaal om er mee te typen en te lezen. Door de gleuf in de onderrand ligt hij goed vast en schuift en wiebelt hij niet. Mijn eerdere iPad-onderstel gebruik ik niet meer om er mee te werken.